Naj pregledanije

ŽOK Kaštel: “Iznimno smo zadovoljni rezultatima”

Hrvatski odbojkaški savez donio je odluku o prekidu svih ligaških natjecanja u muškoj i ženskoj konkurenciji, te zaključio rang ljestvicu klubova prema zatečenom stanju. Osvrt na sezonu dao nam je Predrag Peršak iz ŽOK Kaštel.

U sezoni 2019/2020., koja je nažalost prerano završila, u  ŽOK-u“ Kaštel „ možemo biti iznimno zadovoljni rezultatima. Iako vrlo pomlađena i promijenjena seniorska ekipa koja se natječe u 1.B ligi osvojila je fantastično 4. mjesto od ukupno 12 ekipa. Kao novajlije u ligi ,na početku sezone smatrali smo da bi realan cilj bio  ostanak u ligi, no cure su ozbiljnim pristupom i radom pružile odlične igre te potpuno zasluženo ostvarile povijesni rezultat. Bravo za sve igračice !

Seniorska ekipa kaštela

S drugom ekipom  ŽOK  Kaštel II, koja se natječe u 2.HOL sjever također smo prezadovoljni jer je osvojeno odlično 3. mjesto u konkurenciji 14 ekipa. Kako se radi o mladim igračicama, koje polako kucaju na vrata 1. ekipe možemo zaključiti da će se i narednih godina u Kaštelu igrati odlična odbojka te da trener seniorske i 2. ekipe, prof. Marko Obadić ne mora strahovati za igračku budućnost kluba.

Kaštel III  se natječe u 3. MOL sjever i to je ekipa koja okuplja igračice koje se tek polako privikavaju na veliku odbojku i svladavaju osnovne elemente „ozbiljne“ odbojke tako da je cilj afirmirati igračice a rezultat je u drugom planu.  Iako je ekipa osvojila  9. mjesto od 11 ekipa , u klubu smo zadovoljni ostvarenim jer ima još puno prostora za napredak te sve više cura stasa u prave odbojkašice pod vodstvom trenerice Darine Novaković .

Kaštel 3

Ono što veseli sve u klubu i oko njega, to su naše najmlađe igračice koje nastupaju u dvije kategorije, i to u ligi mini odbojke (2 ekipe Kaštela) te u ligi mala odbojka.  Prof. Željka Obadić radi odličan posao te su naše najmlađe cure, početnice (2. ekipa Žok Kaštela) u mini odbojci osvojile  2. mjesto od 6 ekipa dok je 1. ekipa, u mini odbojci zauzela također odlično 2. mjesto. Koju godinu starije cure koje igraju ligu male odbojke osvojile su odlično 3. mjesto od 8 ekipa.

Mlađe kadetkinje

Svime navedenim izuzetno smo ponosni i prezadovoljni te se  nadamo  da ćemo i u narednim, nekim zdravijim i boljim vremenima nastaviti postizati još bolje rezultate.

Ovom prilikom željeli bi zahvaliti svim našim najboljim i najvjernijim navijačima (bubnjarima i trubačima ) bez kojih sigurno ne bi bilo moguće ostvariti postignute rezultate te našem neizostavnom tajniku Frančić Renatu koji odrađuje lavovski dio posla.

I za kraj jedno veliko HVALA gosp. Novinščak Nikoli i tvrtki „Promming “ koja se pobrinula da naše igračice zasjaje u  novim garniturama dresova te svim ostalim sponzorima i dobrim ljudima koji nam na bilo koji način pomažu kako bi što lakše „preživjeli “ sezonu.