Naj pregledanije

ŽOK Kaštel: Sve kategorije spremne za novu sezonu

U sezonu 2019./20., klub kreće sa 5 natjecateljskih ekipa. Pripreme za starije uzraste, započele su 22.08.2019., dok su mlađe uzrasne kategorije, mini i mala odbojka započele početkom školske godine.

Seniorska ekipa natječe se u 1. B ligi i u novu sezonu ulazi u dosta pomlađenom sastavu tako da je cilj afirmacija  mladih cura i ostanak u tom rangu natjecanja. Cure su odradile odlične pripreme, odigrale nekoliko pripremnih utakmica tako da možemo biti optimistični i nadati se još jednoj uspješnoj sezoni.  

Od ove sezone također imamo i ekipu u 2. Hrvatskoj odbojkaškoj ligi gdje nastupaju igračice koje se nisu uspjele izboriti za igranje u višem rangu te igračice kojima fale utakmice te će kontinuiranim  utakmicama dobiti potrebne kvalitete i iskustvo za višu ligu.

Treća ekipa ŽOK Kaštel 3 natječe se u 3. Međužupanijskoj ligi sjever i nju sačinjavaju igračice izašle iz vlastitog pogona škole odbojke male odbojke.

Tu ekipu  vodi novopečena trenerica Darina Novaković,  te će kroz nekoliko godina upravo te igračice  biti budućnost ŽOK „Kaštel“.

Najmlađe članice kluba, mini i mala odbojka pod vodstvom profesorice Željke Obadić,  također marljivo treniraju i spremaju se za natjecanja koja započinju u drugoj polovici listopada. U tim kategorija vrlo je veliki interes i puno je novih mladih odbojkaških nada tako da se s pravom možemo nadati još jednoj uspješnoj sezoni ŽOK „Kaštel“.