ŽOK Kaštel: Sve tri ekipe na gostovanjima

Sportski odbojkaški vikend otvara druga ekipa ŽOK-a Kaštel Pribislavec, gostovanjem kod ekipe OK Brcko iz Dugog sela. Utakmica se igra u subotu 1.2. s početkom u 16 sati na terenu OŠ Stjepan Radić u Božjakovini. Ovo će biti utakmica 12. kola te su do kraja ostala još dva kola. ŽOK Kaštel 2 je s 17 bodova, na drugom mjestu (s jednom neodigranom utakmicom protiv Bjelovara) dok je OK Brcko na pretposljednjem mjestu s 6 osvojenih bodova. Bez obzira na poredak, ekipa Brcka je poznata po žilavosti i upornosti te sigurno neće dopustiti laganu igru.

U nedjelju, igračice ŽOK Kaštel 3, putuju u Vinicu kod OK Vinica. Utakmica počinje u 14:00 sati. U ovoj skupini tek je polovica natjecanja tako da je svaki bod važan, a ekipa je svakim danom sve jača i iskusnija te ne sumnjamo u uspjeh igračica 3. ekipe.

Prva ekipa ŽOK Kaštel putuje u nedjelju u Vrbovec kod istoimenog kluba. Početak utakmice je u 15 sati. Dvije podjednake ekipe (Kaštel na 4., a Vrbovec na 5. mjestu) dat će sve od sebe kako bi osvojile ove važne bodove.